Ararat (Dutch Edition) - download pdf or read online

By Frank Westerman

In Ararat maakt Frank Westerman een adembenemende reis op het breukvlak van religie en wetenschap. 'Waar is de God van mijn kinderbijbel? Wie of wat heeft Zijn plaats ingenomen?' Deze en andere vragen komen op wanneer de auteur vanuit Armenië de bijbelse Ararat ziet, waarop ooit de ark van Noach zou zijn vastgelopen. Op zoek naar antwoorden houdt hij de mythes én de steenharde realiteit van deze majestueuze berg tegen het licht.

Ararat, culminerend in de beklimming van deze meer dan 5000 meter hoge vulkaan, is tegelijk een tijdreis door het Nederland dat in enkele decennia het anker van het geloof lichtte en daar nu op terugkomt.

'De grootmeester van de literaire non-fictie verenigt in Ararat het beste van twee werelden: de denkkracht, nieuwsgierigheid en precisie van de wetenschap met de vrijheid en de kunst van de literator.' - Vrij Nederland

'Van Ararat kan een nieuwsgierig en kritisch lezer uitsluitend genieten.' - de Volkskrant

Show description

Read Online or Download Ararat (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

New PDF release: In de voetsporen van Band of Brothers (Dutch Edition)

Al miljoenen lezers volgden de heldendaden van het one hundred and first Airborne, de effortless corporation die bij het grote publiek bekendstaat als Band of Brothers. Nu, ruim vijfenzestig jaar later, reist de gelouterde journalist Larry Alexander naar de slagvelden van toen, naar alle plekken die een legende maakten van effortless corporation.

Get Vango (Dutch Edition) PDF

Manhattan, 1936. Vango houdt zich schuil boven in een wolkenkrabber in aanbouw, tegenover het Empire country development. Hij is nog altijd op de vlucht voor zijn onbekende vijanden, die het op zijn leven gemunt hebben. Ondertussen probeert hij de guy te vinden die zijn ouders vermoordde en het geheim van zijn afkomst kent.

De oneindige zee (De vijfde golf-trilogie Book 2) (Dutch by Rick Yancey PDF

De Vijfde golfing komt eraan, en de mensheid staat aan de vooravond van totale vernietiging. Cassie, Ben en Ringer overleefden de eerste vier Golven en staan voor een moeilijke keuze: wachten tot Evan Walker terugkomt, of op zoek gaan naar andere overlevenden vóór de vijand chicken te pakken krijgt. wish dat er een nieuwe aanval komt is onvermijdelijk.

Peter van Lonkhuyzen,André Snoei's Tegenspraak (Dutch Edition) PDF

Tegenspraak is lastig en confronterend. Maar je kunt kritiek ook gebruiken om fouten te voorkomen en beter samen te werken. Wie durft? In de luchtvaart, bij de politie en in ziekenhuizen zijn steeds minder mensen bang voor tegenspraak. Bestuurders, managers en execs hebben er geleerd hoe ze zichzelf en hun organisatie kunnen verbeteren met dwarsliggers.

Extra info for Ararat (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Ararat (Dutch Edition) by Frank Westerman


by William
4.5

Rated 4.72 of 5 – based on 4 votes