Altijd zal ik van je houden (Dutch Edition) - download pdf or read online

By Maurice Hermans

Een hot eerbetoon van Maurice Hermans aan zijn vader Toon Iedere dag met mijn vader in het theater was once een genot. Ik leerde er zijn vak. Hij leerde me zijn levensstijl. Zijn positivisme. Zijn liefde voor het leven. Ooit zei mijn vader me: 'Als je een boek wilt schrijven over mij, start dan vandaag, wish wat gisteren is gebeurd, is niet meer van belang. Schrijf iedere dag een pagina. Dan heb je na een jaar 365 pagina's. Gooi er dan minstens 350 van weg en zo houd je nog 15 goede pagina's over. Na vijftien jaar heb je dan een boek vol sterke verhalen en anekdotes Ik moet u eerlijk bekennen: ik schreef niet elke dag alles op, maar wel de mooiste herinneringen. Ik vertel in dit boek - naast eerder gepubliceerde verhalen - veel nieuwe anekdotes uit de tijd met mijn vader, over de laatste tien jaar zonder zijn teerbeminde vrouw Rietje en hoe hij me - vanaf zijn dood in het jaar 2000 tot vandaag - blijft inspireren om te schrijven, te dichten en te filosoferen;

Show description

Read Online or Download Altijd zal ik van je houden (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Larry Alexander,Gerrit Jan van den Berg's In de voetsporen van Band of Brothers (Dutch Edition) PDF

Al miljoenen lezers volgden de heldendaden van het one hundred and first Airborne, de effortless corporation die bij het grote publiek bekendstaat als Band of Brothers. Nu, ruim vijfenzestig jaar later, reist de gelouterde journalist Larry Alexander naar de slagvelden van toen, naar alle plekken die een legende maakten van effortless corporation.

Vango (Dutch Edition) by Timothee de Fombelle,Eef Gratama PDF

Manhattan, 1936. Vango houdt zich schuil boven in een wolkenkrabber in aanbouw, tegenover het Empire kingdom construction. Hij is nog altijd op de vlucht voor zijn onbekende vijanden, die het op zijn leven gemunt hebben. Ondertussen probeert hij de guy te vinden die zijn ouders vermoordde en het geheim van zijn afkomst kent.

Download e-book for kindle: De oneindige zee (De vijfde golf-trilogie Book 2) (Dutch by Rick Yancey

De Vijfde golfing komt eraan, en de mensheid staat aan de vooravond van totale vernietiging. Cassie, Ben en Ringer overleefden de eerste vier Golven en staan voor een moeilijke keuze: wachten tot Evan Walker terugkomt, of op zoek gaan naar andere overlevenden vóór de vijand chicken te pakken krijgt. wish dat er een nieuwe aanval komt is onvermijdelijk.

Download e-book for iPad: Tegenspraak (Dutch Edition) by Peter van Lonkhuyzen,André Snoei

Tegenspraak is lastig en confronterend. Maar je kunt kritiek ook gebruiken om fouten te voorkomen en beter samen te werken. Wie durft? In de luchtvaart, bij de politie en in ziekenhuizen zijn steeds minder mensen bang voor tegenspraak. Bestuurders, managers en pros hebben er geleerd hoe ze zichzelf en hun organisatie kunnen verbeteren met dwarsliggers.

Extra info for Altijd zal ik van je houden (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Altijd zal ik van je houden (Dutch Edition) by Maurice Hermans


by Mark
4.4

Rated 4.93 of 5 – based on 35 votes